dimecres, 3 de setembre del 2014

La moleta dels Frares protagonista d'una jornada senderista i cultural dels veïns de La Todolella

Fa unes setmanes, els veïns i les veïnes de La Todolella van organitzar una eixida per conéixer el jaciment arqueològic de La moleta dels Frares. Aquest, encara que està emplaçat dins del terme municipal de Forcall, es troba molt a prop de La Todolella i, per això, són molts els habitants d'aquesta els que senten molta curiositat per conéixer la història de l'antiga ciutat romana de Lesera.

Alguns d'ells van vindre des del poble a peu, creuant els barrancs i les moles que formen el bonic paisatge que envolta les nostres poblacions. Uns altres es van aproximar amb el cotxe, per suportar millor la intensa calor d'aquell dia assolellat que ens convidava a buscar les poques ombres del terreny.
D'una manera o d'una altra, ningú no es va lliurar de passar una bona estona davall del sol, recorrent els bancals que formen la petita mola on es conserven les restes arqueològiques.

Tots vam gaudir molt de la jornada, i molts d'ells ens van comentar que l'any que be animaran als xiquets i les xiquetes que venen a l'estiu al poble per pujar amb nosaltres i fer unes activitats relacionades, ja que és molt important que tots i totes coneguem el patrimoni de les nostres terres.
Si és així, espere que l'any que ve us animeu.

Moltes gràcies a tots i totes per l'interés i l'entusiasme. Fins prompte!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada