divendres, 21 de desembre del 2012

Benvinguda

Benvinguts al bloc La Maleta de Libori! Avui comencem tots junts una aventura nova en la que aprendrem al voltant del nostre passat romà. D'on sou cadascú de vosaltres? Potser de la comarca dels Ports, o potser d'un lloc més apartat d'aquestes muntanyes. No obstant això, tots tenim una identitat comú que pot mostrar-nos moltes coses noves i que a través d'aquest programa educatiu, podrem descobrir. 

Libori és l'exemple d'aventurer que prenem com a model, un home intel.ligent i somiador que vol esbrinar qui va viure al lloc on van aparèixer les restes d'una misteriosa ciutat anomenada Lesera. Al llarg de la seua investigació, arreplega informació que guarda a la seua maleta de fusta, amb la intenció de preservar i mostrar-nos tot allò que forma part del nostre meravellós passat. 

Voleu participar en l'aventura? Aquest espai ens servirà per a posar en comú els nostres treballs, informar sobre qui ens visita, penjar informació que pugueu necessitar per a saber més sobre el tema i, sobretot, obrir una porta al coneixement del jaciment arqueològic de La Moleta dels Frares i al lloc al que es conserven les seues restes: la Col.lecció Museogràfica de Forcall. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada