dimecres, 12 de març del 2014

Conta contes al CRA Els Ports


La setmana passada La Maleta de Libori es va fer viatgera. Cada dia es va apropar a una escola del CRA Els Ports (a Olocau, Sorita, Forcall i La Mata) per a obrir-se i mostrar als xiquets i xiquetes el secret que guarda al seu interior.


Els alumnes d'infantil i primer cicle de primària van participar d'un conta contes, en el qual van poder conéixer a Libori i a Serafina, així com els fets que els van ocórrer una nit quan van marxar a dormir...Gràcies a la maleta màgica que Libori ens va deixar, vam aprendre com eren els romans que ell va trobar a Lesera, així com les coses que van aparéixer misteriosament al seu bancal...


Al final, els xiquets i xiquetes van voler saber què hi ha dins de la seua maleta màgica i, per això, la vam obrir... Després de vore-ho, tots vam estar d'acord en què, per la seua importància, es devia guardar a un museu, perquè tots i totes puguem continuar gaudint d'aquestes coses. 

I d'aquesta manera, decidiriem anar a visitar el següent dijous la Col.lecció Museogràfica de Forcall per a vore tot el que allà es conserva de la ciutat romana de Lesera!Ací teniu dos enllaços als blocs de dos aules de Forcall, on han publicat articles sobre el conta contes en el quals han penjat fotos, així com els bonics dibuixos de Libori, Serafina i tots els seus amics que van realitzar els xiquets i xiquetes aquell dia. No ens negareu que son uns artistes de primera!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada