dimecres, 16 de juliol del 2014

Propera presentació del conte de Libori a l'Aplec dels Ports

En poc més d'una setmana començarà la XXXVI edició de l'Aplec dels Ports, la festa per exel.lència d'aquesta comarca d'interior. Es tracta d'una celebració anual que congrega a la gent de les nostres terres, amb la intenció de crear vincles d'unió, reivindicar les mancances per a que siguen assolides les seves solucions, reforçar el sentiment de pertinença i d'orgull pels nostres orígens i la nostra llengua i, per què no, divertir-nos i gaudir de tres dies de festa i germandat a parts iguals.

Cada edició es celebra en una de les poblacions que formen la roda que gira l'engranatge d'aquest projecte. Aquest any Sorita serà la que l'acollirà i, per això, des de fa uns mesos tots els joves i no tan joves del poble estan treballant perquè tot estiga a punt els dies 25, 26 i 27 de juliol.

Als actes festius, s'afegeixen al llarg del cap de setmana actes culturals, com la presentació de diversos llibres en la nostra llengua com "Totes les cançons parlen de tu", de Xavi Sarrià, "Cròniques des de l'infern", de Manel Alonso, o el nostre conte "El meravellós viatge de Libori", que han volgut portar a l'Aplec per estar basat en un exemple importantíssim del patrimoni comarcal, així com ser l'autora del text veïna dels Ports.

A més d'aquests actes, també es duran a terme presentacions de projectes, xerrades i taules rodones, actuacions de castellers i espectacles familiars, tot això envoltat de molta música, reivindicació i molt bon rotllo. Ací teniu la programació:


Us convidem a visitar els Ports aquests dies i, per descomptat, a acudir a la presentació del nostre conte, "El meravellós viatge de Libori" (de Mònica Segura, amb il.lustracions de Pau Batet i Ana Beltrán), que serà el diumenge dia 27 de juliol a les 16:00 hores a la casa de la Cultura de Sorita

Fins prompte!!

Per a més informació, podeu visitar la web de l'Aplec dels Ports!

2 comentaris:

  1. Segur que la presentació estara molt be, com sempre.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Va estar be. Molt agraïts a tots pel recolzament!

    ResponElimina