dijous, 5 de febrer del 2015

Lesera, una ciutat romana entre muntanyes

El pròxim 1 de març tenim programada una nova visita a Lesera. En aquesta ocasió, hem organitzat l'eixida junt amb el programa familiar Castellón en Ruta, de la Fundació Caixa Castelló, que des de fa un temps es va interessar en programar una ruta al jaciment arqueològic forcallà.

L'eixida tindrà lloc a les 10 del matí des de l'Avinguda del Pilar (eixida de la població en direcció Todolella). Des d'allà caminarem fins al jaciment recorrent els quasi 4 km que el separen de Forcall, esmorzarem a l'era del mas de Libori, on coneixerem la seua història i començarem el nostre particular viatge en el temps.  

En acabar la ruta a peu, visitarem la Col·lecció Museogràfica, on es conserven algunes de les restes recuperades al jaciment arqueològic, i farem una activitat de dinamització. 

Cal dir que si algú no s'atreveix a caminar els quasi 8 km que hi ha d'anada i tornada, hi ha la possibilitat d'aproximar-se als peus del jaciment en vehicles particulars. 
L'eixida està dissenyada per a tots els tipus de públic, adults, xiquets i famílies en general, pel que esteu tots convidats!! 

Per a poder participar és necessari inscriure's abans del 27 de febrer!! Ací teniu l'enllaç on podreu fer-ho i obtenir més informació:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada