divendres, 24 d’abril del 2015

Activitats a la fira del llibre d'Ares

El dissabte 11 d'abril es va celebrar la segona Fira del Llibre d'Ares del Maestrat. En aquesta ocasió, vam ser convidats a presentar el nostre conte i dur a terme un taller per als xiquets i xiquetes assistents.

La jornada va començar amb la presentació del conte de Libori, a la qual van assistir veïns i visitants de les nostres terres, així com els protagonistes de la interessant taula rodona que anava a dur-se a terme a continuació. Aquesta, versava al voltant de la llengua escrita a les nostres comarques, una temàtica que va despertar l'interés i la participació de nombroses persones.

Una estona després vam començar el taller didàctic, que va consistir en diverses activitats. En primer lloc, tots els xiquets i xiquetes van voler saber què hi ha dins de la maleta de Libori. Amb molt d'interés i ull d'arqueòlegs, van esbrinar què era allò que va guardar el nostre amic per a protegir-lo i llegar-lo a les persones del futur. Entenent la importància d'aquestes coses, els xiquets i les xiquetes varen reflexionar sobre les coses que formen part del nostre patrimoni i sobre el lloc i les accions adequades per a mantenir-lo.


Després, vam jugar a un joc de taula on vam poder comprovar el seu nivell de coneixements sobre els romans i el passat d'aquesta terra. I, per acabar les activitats, cadascú es va poder confeccionar un petit quadre unint les peces d'un puzle per recordar algun dels moments de l'aventura de Libori, Serafina, Frontó o Marcel·la.

 

Des del bloc de Libori volem donar l'enhorabona a l'organització de la Fira del Llibre d'Ares per la seua implicació i voluntat per continuar endavant amb un projecte que pretén cohesionar i promocionar la cultura de la comarca, així com agrair sincerament que hagen comptat amb nosaltres en aquesta edició! Gràcies!!

Més info:

Vídeo de Nord, la televisió comarcal, sobre la fira

Vídeo de Nord, entrevista a Mònica SeguraCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada