dimecres, 18 de novembre del 2015

"Castellón en ruta" ens visita

Fa poquet, els amics de "Castellón en ruta", es van ficar en contacte amb nosaltres per conéixer de primera mà com és el jaciment arqueològic considerat més important de la nostra província: la Moleta dels Frares.

Amb molt d'entusiasme, vàrem organitzar una excursió familiar en la qual volíem caminar, gaudir de la natura i del nostre passat romà, anomenant-la: "Lesera: una ciutat romana entre muntanyes".
La gran sorpresa va ser la gran quantitat de gent que es va apuntar a la proposta i que van vindre de llocs ben diversos de la província de Castelló i altres veïnes amb la intenció de passar una jornada agradable entre les muntanyes dels Ports. 

  


Tot va començar de meravella, el sol brillava escalfant-nos a tots amb energia, la gent estava animada i vam començar a caminar des de Forcall per ascendir a poc a poc cap al jaciment, viatjant del present al passat, imaginant com seria aquest paisatge fa 2.000 anys.

En arribar al mas de Libori, vam fer la primera paradeta per esmorzar i Mònica va començar a introduir la història del descobriment d'aquest nucli urbà tan rellevant per a tots nosaltres. 
Però, per a sorpresa de tots, el sol es va anar tapant i va començar a ploure! Com què estàvem enmig de la visita, vam decidir seguir endavant i continuar amb el recorregut. 

Va ser una visita totalment atípica, plovent, alguns portaven paraigües i altres no. Ens vam banyar un poquet amb la pluja, ja que ningú haguera dit que podria ploure un dia tan assolellat, però tots ens ho vam agafar amb molt bon humor! Quan tornàvem cap a Forcall, va sortir de nou el sol, així que ens vam poder assecar amb la seua escalfor!  

Gràcies a tots per un dia, a pesar de tot, ben divertit! 

  Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada