divendres, 3 de juny del 2016

Fira ibero-romana 2016 els dies 18 i 19 de juny

Com tots els anys quan els dies comencen a allargar-se fins que no pareix que vulguen tindre nit, el poble de Forcall es prepara per a una nova edició de la Fira ibero romana. Aquest esdeveniment, que comptarà enguany amb 9 edicions, se celebra per rememorar el passat romà d'aquesta terra i recordar-nos a tots l'important patrimoni que tenim i que devem apreciar i conservar.

La Moleta dels Frares és el jaciment arqueològic forcallà on fa més de cent anys es van descobrir les restes del que va ser la ciutat romana de Lesera, desapareguda fa quasi 2.000 anys.

Enguany, amb motiu de la fira i tal com és tradició des de fa uns anys, farem una visita guiada al jaciment, per tal de donar oportunitat a tots els veïns i visitants de poder conéixer aquest lloc tan interessant. Aquesta serà el diumenge 19 de juny a les 10:00 hores.

Us esperem a Forcall els dies 18 i 19 de juny!!

 
Programa en valencià
Programa en castellà1 comentari:

  1. Baccarat by Terence McKenna - 2021 - The Wirione
    d'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: 바카라 사이트 벳 무브 D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alembert: D'Alember

    ResponElimina