dilluns, 13 de febrer del 2017

Participació en les II Jornades d'Història, Etnologia i Patrimoni de La Vall d'Uixò

Fa unes setmanes vàrem rebre la invitació de l'Associació Arqueològica de La Vall d'Uixò per a participar en les II Jornades d'Història, Etnologia i Patrimoni. Es tracta d'un esdeveniment en el qual es pretén posar sobre la taula temes d'actualitat referents al nostre patrimoni, el seu ús o la seua conservació. I és que des de fa uns anys, el poble de La Vall està fent un esforç perquè els elements del seu passat puguen ser un motor de desenvolupament cultural i turístic.

L'elecció del nostre projecte anava encaminada a portar l'exemple d'una iniciativa privada, és a dir, una proposta independent posada en marxa per ajudar a donar a conéixer i protegir el patrimoni arqueològic d'una població. Juntament amb la intervenció de Mònica Segura, com a exemple d'emprenedora, participarà Antonio Ropero, alcalde d'Olocau de València, on està situat el jaciment del Puntal dels Llops, com a exemple de posada en marxa d'una iniciativa amb objectius similars però promoguda directament per una institució pública com és l'ajuntament d'aquesta població. Així mateix, a la taula rodona també assistiran David Lluch, com a representant de l'Ajuntament del poble amfitrió de les jornades i José Enrique Puchol, tècnic de patrimoni que porta la iniciativa "Museu en Marxa" de l'ajuntament de La Vall.


La cita serà el divendres dia 17 de febrer al Centre Cultural Palau de Vivel de La Vall d'Uixò.

Ací us deixem el díptic, on podreu vore més activitats relacionades en els diferents dies en els quals es duran a terme les interessants jornades, animant-vos a participar!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada