dilluns, 26 de maig del 2014

Activitats al CRA Celumbres

Fa unes setmanes, el CRA Celumbres va organitzar una jornada cultural amb motiu de les vacances de Pasqua i del dia del llibre. Per això, tots els xiquets i xiquetes de les escoles de Cinctorres, Portell i Castellfort, es van traslladar a aquest últim poble per gaudir d'una jornada tots junts.
Els i les mestres els havien preparat unes activitats lúdiques, que començarien amb l'el.laboració de la mona de pasqua, a més de jocs i molta rialla.
Temps abans, els alumnes de primària havien estat treballant el conte de Libori i, per això, per completar el dia, la maleta de Libori va anar també a l'escola i, en diferents grups, els xiquets i xiquetes van participar en un conta contes (infantil i primer cicle de primària) i les activitats de la maleta didàctica de Libori (segon i tercer cicle de primària).

 

La veritat és que els més petits de la comarca tenen molt d'interés pel nostre passat i es van quedar amb ganes de saber més al voltant de la moleta dels Frares i dels romans que van viure allà. Per això, estan pensant en fer una petita excursió al mes de juny a Forcall per veure en persona el jaciment!!


Fins prompte amics i amigues!!

Ací us deixem l'enllaç a l'àlbum de fotos que el CRA ha penjat d'aquestes activitats i l'enllaç a l'article on han parlat d'elles:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada