dilluns, 19 de maig del 2014

Últimes novetats

Com ja vam explicar fa uns dies, el conte de Libori va ser motiu d'una comunicació al II Congrés d'accessibilitat en museus i patrimoni, celebrat a la ciutat d'Osca. La xerrada va ser duta a terme per Mònica, l'autora del text de l'obra, i va girar al voltant de com s'ha dut a terme aquesta i els objectius que s'han perseguit amb la seva publicació. En un context en el que es parlava d'accessibilitat, el conte va tindre molta acceptació, considerant-lo com un exemple de com contribuir a l'aproximació i l'accés del coneixement d'un jaciment arqueològic als més menuts, aportant un granet de sorra per a despertar interès en ells.

Així, fa unes setmanes Libori també va estar a la venda a la I fira del llibre d'Ares, una iniciativa que des d'ací volem destacar i donar l'enhorabona als organitzadors, ja que son necessàries les activitats d'aquest tipus per animar a la gent a vindre i conèixer les nostres terres, i als d'ací, a unir-nos i reactivar també les nostres relacions i la nostra cultura. Ací us deixem l'enllaç al bloc de la fira: http://firallibreares.blogspot.com/

També us convidem a seguir a Libori al twitter, ja que fa uns dies que te un compte: @maletadeliborio.

I, per últim, us deixem tres dibuixos de Libori que ens van enviar fa poc tres xiquets de Sorita: el primer és de José Luís (11 anys),  el segon és d'Aaron (8 anys) i l'últim és de Rubén (9 anys).
La veritat és que ens han agradat moltíssim!!! Gràcieeees!!!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada